vrijdag 12 juni 2020

Afspraken heropstart lessen!

-Op dinsdag en vrijdag krijg je een overzichtje mee van wat we in de klas herhaald en geleerd hebben. De bedoeling is om deze leerstof kort op te volgen en goed bij te houden.  Dit wil zeggen dat je op woensdag en in het weekend deze lessen nog een keertje bekijkt.
Woensdag: de lessen van maandag en dinsdag; weekend: de lessen van donderdag en vrijdag. 
Je werkt eventuele oefeningen af en verbetert de gemaakte opdrachten aan de hand van de correctiesleutel. Deze kan je samen met het overzicht van de lessen steeds hier terugvinden op de blog.

-Instructiefilmpjes, die gebruikt werden tijdens de lessen, kan je steeds terugvinden via Teams. Zo kan je, indien gewenst/nodig, ze nogmaals bekijken.

-Eventuele vragen of onduidelijkheden, komen op deze manier snel aan het licht en kunnen we zo samen bekijken in de klas.

-We bekijken ook de lessen van het afstandslerenLeerlingen, waarbij uit nazicht blijkt dat enkele lessen niet werden gemaakt, zullen hiervan een overzichtje krijgen. Je werkt deze lessen bij.

-De werkboeken, waarin we nog actief verder werken in de klas, dienen dagelijks heen en weer genomen te worden. De werkboeken, die voltooid zijn, zullen na nazicht gaandeweg weer naar huis genomen worden. De gemaakte werkboeken mogen dan thuisblijven.

Wij zijn alvast fier op de inzet van onze leerlingen! 💓

Groetjes,

De juffen 
💛💜💙💚